Een echt kijkje achter de schermen bij Habufa

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen
Habufa

Als je het hebt over een totaalconcept dat zich van A tot Z bezighoudt met het ontwikkelen én designen van meubelen, accessoires en decoratie, dan heb je het over Habufa. Wij zijn een internationaal opererende meubelfabrikant met een geoliede transportmachine die alle producten naar al onze 350 dealers transporteert.

WAAR WE HET ALLEMAAL VOOR DOEN

Ons ultieme doel is om de dealers van onze merken Henders & Hazel, XOOON, Happy @ Home en COCO Maison volledig te ontzorgen. En dat kunnen we als geen ander! We stylen de winkels, zorgen ervoor dat de meubels op tijd worden bezorgd en hebben zelfs een academie om werknemers van de dealers op te leiden tot de beste verkopers. Op die manier zijn wij ervan overtuigd dat we echte kwaliteit leveren aan de consument.

VOOR WAT HOORT WAT

Onze typische Kempische club van meer dan 200 medewerkers blijft groeien en we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe aanwinsten. We zullen vast verklappen: hier zit je niet voor even, maar bijna heel je leven. Ons totaalconcept vergt dan ook veel expertise. Van een marketingspecialist tot en met de magazijnmedewerker, we hebben ze allemaal in huis. 

Zoals onze Operationeel Directeur, Bernd zegt: "Hier worden de nodige grappen gemaakt, maar er wordt ook keihard gewerkt.” Maar tegenover dat harde werken staat natuurlijk ook iets. Naast een gunstige pensioensregeling, die volledig door ons wordt voorzien, krijg je ook nog eens een fietsvergoeding. “Want wij willen samen met mensen oud worden” zegt Bernd nog.

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

De Open Bedrijven Dag is dé kans voor jou om te zien waar wij ons bij Habufa allemaal mee bezighouden. Met een route langs allerlei afdelingen en met name in het magazijn krijg je een écht kijkje achter de schermen. Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager