werkenindekempen

OPEN JE DEUREN OP ZATERDAG 29 MAART 2025

Gun jij jouw bedrijf een plekje in de spotlights? Dan moet je zeker deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Op zaterdag 29 maart 2025 is het alweer tijd voor de zesde editie waarbij bedrijven uit regio's de Kempen en de Peel gelijktijdig hun deuren openen voor het grote publiek. Als werkgever, maar ook als producent of om de werkplek eens te laten zien aan familie en vrienden.

Maak optimaal gebruik van onze expertise, leun op het grote mediageweld rondom de Open Bedrijven Dag en laten we het vooral samen doen. Twijfel niet langer en meld je aan!

Profiteer tot 13 december van onze vroegboekkorting!

Hoe werkt de Open Bedrijven Dag?

Wat leuk dat je interesse hebt! De Open Bedrijven Dag is een dag waarbij bedrijven tegelijkertijd hun bedrijfsdeuren opent. Op die manier krijgen bezoekers de kans om meerdere plekken te bezoeken op één dag. Wij (de organisatie) werken samen met onze deelnemers om hen en het event een marketingboost te geven. Zo zorgen we ervoor dat heel veel bezoekers op pad gaan!

Om mee te doen met de Open Bedrijven Dag kies je een van onze pakketten. Na aanmelding nemen we contact met je op om alles in gang te zetten. Daarbij werken we samen, want jouw input is nodig om bepaalde zaken te activeren. Onze pakketten bestaan voornamelijk uit allerlei marketingonderdelen. Dat betekent dat de organisatie van de open dag in jouw handen ligt. Natuurlijk zijn wij dé partner om je vooruit te helpen met allerlei tips, tricks, tools en advies.

Welke bedrijven mogen deelnemen?

De Open Bedrijven Dag is operationeel in de regio's de Kempen en de Peel. Maar ook voor bedrijven buiten deze regio's bieden we een aangepaste mogelijkheid om deel te nemen. In dat geval vragen we je om contact met ons op te nemen.

Geen idee in welke regio je valt? Je ondervindt het in het regio-overzicht.

Wat is de workload intern?

De organisatie van de Open Bedrijven Dag ontzorgd haar deelnemers in het stukje marketing. Dat betekent dat je de algemene organisatie van de open dag in eigen hand hebt. Hoe groot of klein je het aanpakt, is dan ook volledig aan jou. Houd er wel rekening mee dat je een evenement gaat organiseren. Je zult zeker in de 4 weken vóór de Open Bedrijven Dag 8 tot 16 uur bezig zijn met de organisatie. 

Let op: dit is een inschatting. De workload hangt volledig af van je ideeën.

Wat kost deelname?

Goede vraag! Bij de Open Bedrijven Dag werken we met pakketten. De inhoud hiervan en kostprijs vind je in het pakketoverzicht. Tot 13 december profiteer je van onze vroegboekkorting!

Andere vraag?

Kun je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden? Neem dan contact met ons op via info@openbedrijvendag.nl.

Download de
brochure

MEER INFO

Ervaringen van
deelnemers

MEER INFO

Onze
pakketten

MEER INFO

Waarom? Daarom!

Open je deuren onder het dak van een ander

Heb je geen traditionele deuren om te openen? Of heb je simpelweg weinig te laten zien binnen de muren van jullie bedrijfspand? Ook dan kan deelnemen aan de Open Bedrijven Dag interessant zijn, zodat jij alsnog je vakmanschap en expertise kan laten zien. Hoe? We leggen het je uit!

Aanmelden doe je zoals altijd, maar op de dag zelf open jij je deuren binnen het pand van een klant, relatie of leverancier om zo jouw bedrijf te presenteren. Jullie slaan de handen in een en doen samen mee onder één dak.

Ik wil meer weten
mockup van brochure van de Open Bedrijven Dag

Brochure

Op dit moment is de brochure nog niet beschikbaar.

PAKKETTEN

Om deel te nemen aan de Open Bedrijven Dag heb je keuze uit vier pakketten. Elk pakket biedt je verschillende tools om jouw dag op de juiste manier te promoten.

Geen idee welk pakket voor jou de beste keuze is? We adviseren je graag! Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in.

Bekijk de pakketten

Social afbeelding &
digitale uitnodiging

Deze twee onderdelen kun jij gebruiken om je Open Bedrijven Dag te promoten. Nadat we jullie logo en een aantal afbeeldingen hebben ontvangen via Dropbox, gaan we hiermee aan de slag.

Persoonlijke deelnemerspagina

Je vult je deelnemerspagina gemakkelijk door te surfen naar je dashboard. Vul alle onderdelen (bedrijfsgegevens, media en dagprogramma) in. Vergeet daarbij niet om het op te slaan. Op 16 februari worden alle pagina's gepubliceerd.

2x een vermelding in de regionale krant

Jouw bedrijf wordt twee keer benoemd als deelnemer van de Open Bedrijven Dag in een regionale krant. Welke krant dit is, hangt af van waar je bedrijf gevestigd is. Bekijk hier de onderverdeling.

Persoonlijke
promovideo

Evido is een externe partij die de promovideo's maakt voor de Open Bedrijven Dag. Na je aanmelding krijg je van hun een mail om een afspraak in te plannen. Zorg dat je dit zo snel mogelijk doet, zodat jij optimaal gebruik kan maken van je promovideo.

Wat wordt er van jou verwacht? Dat vind je hier. 

1/2 pagina
in het ED

Jouw 1/2 pagina in het ED zal door een van onze tekstschrijvers worden geschreven en wordt door ons opgemaakt. Daarvoor hebben we zowel je logo, als een aantal afbeeldingen nodig, die je kunt uploaden via Dropbox. Voor het schrijven van de tekst nemen wij contact met je op, voor het inschieten van een afspraak. Nog geen afspraak gepland staan? Neem contact met ons op.

NIEUW: Display
campagne

Mooie campagne visuals met jouw logo en kleuren waarbij het juiste publiek voor jouw Open Bedrijven Dag wordt getarget. Op die manier genereren we extra bezoekers op jouw deelnemerspagina. Dat is immers waar bezoekers te weten komen wat er bij jou te doen is.


EN NU DOORPAKKEN!

De keuze is reuze, maar heb je een keuze gemaakt? Dan kun jij je gelijk aanmelden. Gun je bedrijf een écht plekje in de spotlights tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 29 maart 2025. Meld je gelijk aan en doe mee!

JA, IK MELD ME AAN Plan een afspraak

Ervaringen van deelnemers

Al sinds 2019 wordt de Open Bedrijven Dag georganiseerd en elk jaar met succes. Daar houden we ook veel blije deelnemers aan over. Benieuwd wat zij zeggen over het evenement? Bekijk een van de video's hieronder.

Jan van Hout van Van den Hout Metaal

Van den Hout Metaal

Jan van Hout

Bekijk video
Chris Pijnenburg van Van Santvoort Bouw

Van Santvoort Bouw

Chris Pijnenburg

Bekijk video
Anne Hendriks van Jasno Shutters

Jasno Shutters

Anne Hendriks

Bekijk video
Theo Bakker van VerAutomation

VerAutomation

Theo Bakker

Bekijk video

zij gingen jou voor

Er is geen betere methode dan je bedrijf openstellen

‘Als het gaat om employer branding, is er geen betere methode dan je bedrijf open te stellen. Ook met het oog op de toekomst.’

De Houtwinkel

Anton Lemmens

De Houtwinkel

Niet meedoen is geen optie.

‘Niet meedoen is geen optie!’

Apex

Jurriaan Manders

Apex

Laat mensen de sfeer van je bedrijf proeven

‘De Open Bedrijven Dag is een mooie manier om mensen in de regio de sfeer van je bedrijf te laten zien en proeven.’

Alius

Femke Walda

Alius

We hebben zelfs nog in het Eindhovens Dagblad gestaan!

‘De Open Bedrijven dag was een enorm succes! Een heel leuk, informeel en laagdrempelig event voor (latent) werkzoekenden, geïnteresseerden in de techniek, familie en vrienden, leveranciers en alle andere geïnteresseerden, van jong tot oud.’

IAI

Kim Veerman

IAI

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

 unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type
ster icoon

unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type

unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type

derd

ferd

ferd

 Lorem Ipsum has been the industry's standard
ster icoon ster icoon

Lorem Ipsum has been the industry's standard

fesffdsf

Frits Sissink

fasdasd

fasdas

 Valley of type and scrambled it to make a type

Valley of type and scrambled it to make a type

f

xsdasd

xsadasd

xsadasd

 asdasdsadas
ster icoon

asdasdsadas

asdasdasdsadsxczxcvxcbv

x

x

x

Voor bedrijven

Contact

Heb je een vraag over deelname aan de Open Bedrijven Dag, wil je graag meer weten of wil je als bezoeker naar iets op zoek?  Ons team staat voor je klaar!

ALGEMEEN

DE KEMPEN

DE PEEL

Wanneer is de Open Bedrijven Dag?

De aanstaande Open Bedrijven Dag vindt plaats op zaterdag 29 maart 2025.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor de Open Bedrijven Dag is nu al mogelijk. Tot 22 april 2024 profiteer je van de oude prijzen.

Meer info

Hoe kan ik deelnemen?

Via onze website kun jij je gelijk aanmelden als deelnemer bij de Open Bedrijven Dag. Dat doe je heel gemakkelijk door het formulier in te vullen.

Hoeveel bezoekers kunnen deelnemende bedrijven verwachten?

Het aantal bezoekers hangt af van jouw inspanning in het project. Zoals we al vaker zeggen gaat het hier om een samenwerking. Binnen ons team is het alle hens aan dek om ervoor te zorgen dat jij als deelnemer, maar ook de Open Bedrijven Dag als evenement zoveeel mogelijk wordt gezien. Aan jou om de invulling van de dag en een klein stukje van je promotie zo goed mogelijk in te zetten. Over de algehele Open Bedrijven Dag verwachten wij 25.000 bezoekers.

Wat kan een deelnemer van de organisatie verwachten?

Wanneer je deelneemt aan de Open Bedrijven Dag ga je in feite een samenwerking met ons aan. Want samen bewegen we véél meer mensen dan alleen. Naast het faciliteren van een platform voor jou als deelnemer regelen wij ook:

 • Maximale exposure eventbreed
 • Informatiesessies waar je terecht kunt voor alle ins & outs over het event
 • Deelnemersbijeenkomsten waar we je helemaal meenemen in hoe je jouw Open Bedrijven Dag tot een succes maakt
 • Vakkundig advies en begeleiding: zoals elk jaar denken wij graag met je mee
 • Hapklare handvaten: nog geen idee waar je moet beginnen? We voorzien je met allerlei kant en klare tools om zelf je promotie op te pakken

Mag elk bedrijf deelnemen?

Iedereen kan en mag deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Let op: het event wordt actief georganiseerd in de regio's de Kempen en de Peel. Val je hierbuiten? Ook dan kun je deelnemen, maar nemen we vooraf graag nog even contact met je op.

Wat verwachten jullie van een deelnemer?

Als eerste, dat je all-in bent. Wij doen knetterhard ons best om een succes te maken van dit evenement en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Dus…

 • Zet jij je deuren open van 10:00 tot 16:00 uur
 • Zorg je dat er voor bezoekers écht iets te doen is
 • Ben je aanwezig bij een van de deelnemersbijeenkomsten
 • Sta je open voor een mooie samenwerking
 • Draag je de verantwoordelijkheid voor het op tijd aanleveren van benodigde materialen
 • Sta je bezoekers tijdens de Open Bedrijven Dag te woord, lekker in jullie eigen stijl
 • Als laatste zorg je ervoor dat jouw bedrijf jullie Open Bedrijven Dag promoot

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn AVG op orde heb?

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal voorbereid bent betreft de Algemeen Verordening Gegevensbescherming stellen wij een actueel document op dat jij kunt uitprinten en ophangen. Enige tijd voor de Open Bedrijven Dag kun je dat op de 'voor deelnemers' pagina terug vinden.

Ik val buiten jullie regio's, wat nu?

Ook als je buiten onze regio's valt kun je deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Leuk he?! Meld je aan via het aanmeldformulier en selecteer 'buiten regio' wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zijn de kosten om deel te nemen?

De kosten van deelname hangen af van welk pakket je kiest. Bekijk ze allemaal hier.