Waarom jij mee moet doen aan de Open Bedrijven Dag

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij jouw bedrijf in de schijnwerpers kan zetten. Of je nu nieuwe werknemers zoekt, je bedrijf graag wil openstellen voor familie en vrienden of wel wat topstagiaires kan gebruiken, met de Open Bedrijven Dag regel je het allemaal!

Lees het hier!

Wat is de Open Bedrijven Dag?

De OBD is een supergaaf event dat plaatsvindt in de regio’s Eindhoven, Tilburg en de Kempen. Iedereen uit de buurt kan op deze dag een uniek kijkje nemen binnen bij allerlei bedrijven.

Lees het HIER!

DOWNLOADS

zij gingen jou voor

Er is geen betere methode dan je bedrijf openstellen

‘Als het gaat om employer branding, is er geen betere methode dan je bedrijf open te stellen. Ook met het oog op de toekomst.’

De Houtwinkel

Anton Lemmens

De Houtwinkel

Niet meedoen is geen optie.

‘Niet meedoen is geen optie!’

Apex

Jurriaan Manders

Apex

Laat mensen de sfeer van je bedrijf proeven

‘De Open Bedrijven Dag is een mooie manier om mensen in de regio de sfeer van je bedrijf te laten zien en proeven.’

Alius

Femke Walda

Alius

We hebben zelfs nog in het Eindhovens Dagblad gestaan!

‘De Open Bedrijven dag was een enorm succes! Een heel leuk, informeel en laagdrempelig event voor (latent) werkzoekenden, geïnteresseerden in de techniek, familie en vrienden, leveranciers en alle andere geïnteresseerden, van jong tot oud.’

IAI

Kim Veerman

IAI

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn AVG op orde heb?

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal voorbereid bent betreft de Algemeen Verordening Gegevensbescherming hebben wij een document opgesteld. Zorg ervoor dat je dit document uitprint en op een zichtbare plek ophangt. Download het privacy-document hier.

Kan ik dit jaar nog deelnemen aan de Open Bedrijven Dag?

Helaas is de inschrijfdeadline voor deelname aan de Open Bedrijven Dag voor dit jaar al verstreken. Interesse om bij de volgende editie deel te nemen? Leuk! Houd onze website en socials in de gaten.