Gun jouw bedrijf een plek in de spotlights tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 maart. Dit is hét evenement waarbij bedrijven uit regio's de Kempen en de Peel gelijktijdig hun deuren openen voor het grote publiek. Als werkgever, maar ook als producent of om de werkplek eens te laten zien aan familie en vrienden. 

GELIJK AANMELDEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Snel naar:

Waarom deelnemen?

Waarom? Simpel: met alle bedrijven uit de Kempen en de Peel maken we véél meer inpact dan alleen. Samen staan we sterker. Daarbij...

1. Branding: Er zijn genoeg manieren om onder de aandacht te komen. Maar niks is zo echt en tastbaar als de Open Bedrijven Dag. Want laten we eerlijk zijn: zelfs de beste fotograaf kan de sfeer binnen jouw bedrijf niet op de foto zetten.

2. Sollicitanten: Ze zijn moeilijk te vinden tegenwoordig, dus zul je alles uit de kast moeten trekken om ze over te halen. De Open Bedrijven Dag geeft ze de kans om op een laagdrempelige manier langs te komen en geeft jou de kans om je bedrijf véél beter te presenteren.

3. Jongeren: Natuurlijk doen we ook iets terug voor de jeugd. Want zij zijn immers de toekomst. Jongeren die zich nog moeten oriënteren, maar ook de beste stagiaires komen bij je over de vloer. 

4. Jouw product of dienst: Denk eens aan je eigen bedrijf, je product of dienst welke je tentoon kan stellen voor al die bezoekers. Grote kans dat het interessante gesprekken oplevert!

Route in een bedrijf tijdens de Open Bedrijven Dag

Wij maken het groots

Maak optimaal gebruik van onze expertise, leun op het grote mediageweld rondom de Open Bedrijven Dag en laten we het vooral samen doen.

Bezoekers krijgen de kans om meerdere bedrijven te bezoeken op één dag. Een extra reden om op pad te gaan op 25 maart. 

Bekijk alle pakketten

Roeli, medewerker van Werken in de Kempen op haar laptop

AANMELDEN

Overtuigd? Mooi. Meld je gelijk aan via het aanmeldformulier!

Klik hier
Anne geeft brochure voor Open Bedrijven Dag aan

BROCHURE

Extra informatie nodig? Dat vind je allemaal in de brochure. Check 'm hier.

Klik hier
Loïsa, VIP van de Open Bedrijven Dag 2022 maakt een selfie medewerker van Ham Tenten en Podia

NIEUWS

Blijf up-to-date met onze nieuwsfeed. Zo mis je niks!

Klik hier

Ervaringen van deelnemers

Al sinds 2019 wordt de Open Bedrijven Dag georganiseerd en elk jaar met succes. Daar houden we ook veel blije deelnemers aan over. Benieuwd wat zij zeggen over het evenement? Bekijk een van de video's hieronder.

CONTACT

Accountmanagers bij Werken in de Kempen

DE KEMPEN

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

0497 - 21 00 26

E-MAIL

DE PEEL

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

0492 - 313 010

E-MAIL

EVENTMANAGER

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

0497 - 447 000

E-MAIL

Wanneer is de Open Bedrijven Dag?

De Open Bedrijven Dag vindt deze keer plaats op 25 maart 2023.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

De aanmelddeadline voor de Open Bedrijven Dag 2023 ligt op 31 januari 2023. Dit is dus de laatste dag dat je je kan aanmelden. Aanmelden doe je hier.

Hoe kan ik deelnemen?

Via onze website kun jij je gelijk aanmelden als deelnemer bij de Open Bedrijven Dag. Dat doe je heel gemakkelijk door het formulier in te vullen.

Hoeveel bezoekers kunnen deelnemende bedrijven verwachten?

Het aantal bezoekers hangt af van jouw inspanning in het project. Zoals we al vaker zeggen gaat het hier om een samenwerking. Binnen ons team is het alle hens aan dek om ervoor te zorgen dat jij als deelnemer, maar ook de Open Bedrijven Dag als evenement zoveeel mogelijk wordt gezien. Aan jou om de invulling van de dag en een klein stukje van je promotie zo goed mogelijk in te zetten. Over de algehele Open Bedrijven Dag verwachten wij 25.000 bezoekers.

Wat kan een deelnemer van de organisatie verwachten?

Wanneer je deelneemt aan de Open Bedrijven Dag ga je in feite een samenwerking met ons aan. Want samen bewegen we véél meer mensen dan alleen. Naast het faciliteren van een platform voor jou als deelnemer regelen wij ook:

 • Maximale exposure eventbreed
 • Informatiesessies waar je terecht kunt voor alle ins & outs over het event
 • Deelnemersbijeenkomsten waar we je helemaal meenemen in hoe je jouw Open Bedrijven Dag tot een succes maakt
 • Vakkundig advies en begeleiding: zoals elk jaar denken wij graag met je mee
 • Hapklare handvaten: nog geen idee waar je moet beginnen? We voorzien je met allerlei kant en klare tools om zelf je promotie op te pakken

Mag elk bedrijf deelnemen?

Iedereen kan en mag deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Let op: het event wordt actief georganiseerd in de regio's de Kempen en de Peel. Val je hierbuiten? Ook dan kun je deelnemen, maar nemen we vooraf graag nog even contact met je op.

Wat verwachten jullie van een deelnemer?

Als eerste, dat je all-in bent. Wij doen knetterhard ons best om een succes te maken van dit evenement en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Dus…

 • Zet jij je deuren open op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur
 • Zorg je dat er voor bezoekers écht iets te doen is
 • Ben je aanwezig bij een van de deelnemersbijeenkomsten
 • Sta je open voor een mooie samenwerking
 • Draag  de verantwoordelijkheid voor het op tijd aanleveren van benodigde materialen
 • Sta je bezoekers tijdens de Open Bedrijven Dag te woord, lekker in jullie eigen stijl
 • Als laatste zorg je ervoor dat jouw bedrijf jullie Open Bedrijven Dag promoot

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn AVG op orde heb?

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal voorbereid bent betreft de Algemeen Verordening Gegevensbescherming stellen wij een actueel document op dat jij kunt uitprinten en ophangen. Enige tijd voor de Open Bedrijven Dag kun je dat op de 'voor deelnemers' pagina terug vinden.

Ik val buiten jullie regio's, wat nu?

Ook als je buiten onze regio's valt kun je deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Leuk he?! Meld je aan via het aanmeldformulier en selecteer 'buiten regio' wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zijn de kosten om deel te nemen?

Bij de Open Bedrijven Dag werken we met pakketten. Daarbij heb je keus uit een VIP pakket, voordeelpakket of een basispakket. Bekijk ze allemaal hier.