Neem contact met ons op!

DE KEMPEN

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

0497 - 21 00 26

E-MAIL

DE PEEL

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

0492 - 313 010

E-MAIL

EVENTMANAGER

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

0497 - 447 000

E-MAIL

Of vind je antwoord tussen de veelgestelde vragen

Wanneer is de Open Bedrijven Dag?

De Open Bedrijven Dag vindt deze keer plaats op 25 maart 2023.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

De aanmelddeadline voor de Open Bedrijven Dag 2023 ligt op 31 januari 2023. Dit is dus de laatste dag dat je je kan aanmelden. Aanmelden doe je hier.

Hoe kan ik deelnemen?

Via onze website kun jij je gelijk aanmelden als deelnemer bij de Open Bedrijven Dag. Dat doe je heel gemakkelijk door het formulier in te vullen.

Hoeveel bezoekers kunnen deelnemende bedrijven verwachten?

Het aantal bezoekers hangt af van jouw inspanning in het project. Zoals we al vaker zeggen gaat het hier om een samenwerking. Binnen ons team is het alle hens aan dek om ervoor te zorgen dat jij als deelnemer, maar ook de Open Bedrijven Dag als evenement zoveeel mogelijk wordt gezien. Aan jou om de invulling van de dag en een klein stukje van je promotie zo goed mogelijk in te zetten. Over de algehele Open Bedrijven Dag verwachten wij 25.000 bezoekers.

Wat kan een deelnemer van de organisatie verwachten?

Wanneer je deelneemt aan de Open Bedrijven Dag ga je in feite een samenwerking met ons aan. Want samen bewegen we véél meer mensen dan alleen. Naast het faciliteren van een platform voor jou als deelnemer regelen wij ook:

 • Maximale exposure eventbreed
 • Informatiesessies waar je terecht kunt voor alle ins & outs over het event
 • Deelnemersbijeenkomsten waar we je helemaal meenemen in hoe je jouw Open Bedrijven Dag tot een succes maakt
 • Vakkundig advies en begeleiding: zoals elk jaar denken wij graag met je mee
 • Hapklare handvaten: nog geen idee waar je moet beginnen? We voorzien je met allerlei kant en klare tools om zelf je promotie op te pakken

Mag elk bedrijf deelnemen?

Iedereen kan en mag deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Let op: het event wordt actief georganiseerd in de regio's de Kempen en de Peel. Val je hierbuiten? Ook dan kun je deelnemen, maar nemen we vooraf graag nog even contact met je op.

Wat verwachten jullie van een deelnemer?

Als eerste, dat je all-in bent. Wij doen knetterhard ons best om een succes te maken van dit evenement en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Dus…

 • Zet jij je deuren open op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur
 • Zorg je dat er voor bezoekers écht iets te doen is
 • Ben je aanwezig bij een van de deelnemersbijeenkomsten
 • Sta je open voor een mooie samenwerking
 • Draag  de verantwoordelijkheid voor het op tijd aanleveren van benodigde materialen
 • Sta je bezoekers tijdens de Open Bedrijven Dag te woord, lekker in jullie eigen stijl
 • Als laatste zorg je ervoor dat jouw bedrijf jullie Open Bedrijven Dag promoot

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn AVG op orde heb?

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal voorbereid bent betreft de Algemeen Verordening Gegevensbescherming stellen wij een actueel document op dat jij kunt uitprinten en ophangen. Enige tijd voor de Open Bedrijven Dag kun je dat op de 'voor deelnemers' pagina terug vinden.

Ik val buiten jullie regio's, wat nu?

Ook als je buiten onze regio's valt kun je deelnemen aan de Open Bedrijven Dag. Leuk he?! Meld je aan via het aanmeldformulier en selecteer 'buiten regio' wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zijn de kosten om deel te nemen?

Bij de Open Bedrijven Dag werken we met pakketten. Daarbij heb je keus uit een VIP pakket, voordeelpakket of een basispakket. Bekijk ze allemaal hier.

Hoe kan ik zien of het bedrijf dat ik wil bezoeken een vacature open heeft staan?

Dit kun je zien op de bedrijfspagina! Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende bedrijven. 

Hoe weet ik zeker dat het bedrijf open is op het moment dat ik wil komen kijken?

Op de Open Bedrijven Dag op 25 maart 2023 zijn alle bedrijven geopend van 10:00 tot 16:00 uur! Je kunt dus de hele dag bedrijven bezoeken. 

Is de Open Bedrijven Dag ook geschikt voor kinderen?

Dat is het zeker! De Open Bedrijven Dag is leuk voor jong en oud. Sommige bedrijven hebben zelfs speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze site, op de bedrijfspagina of lees erover in het gratis magazine! Het Open Bedrijven Dag magazine kun je gratis ophalen bij een Jumbo bij jou in de buurt.

Op de deelnemerspagina vind je tevens bij sommige bedrijven een icoontje  dat aangeeft of een bedrijf kindvriendelijke activiteiten aanbiedt. 

Ik wil de Open Bedrijven Dag met mijn auto bezoeken. Kan ik overal parkeren?

Op de bedrijfspagina heeft ieder bedrijf aangegeven of er een parkeerplaats aanwezig is met behulp van een parkeer-icoontje Parkeer Icoontje - Open Bedrijven Dag.
Je vindt dit icoontje rechts op de bedrijfspagina onder "Toegankelijkheid". Een overzicht van alle bedrijven vind je op onze homepage

 

Ik wil de Open Bedrijven Dag bezoeken en ben mindervalide. Zijn alle bedrijven voor mij toegankelijk?

Op de bedrijfspagina heeft ieder bedrijf aangegeven of het bedrijf toegankelijk is voor mindervalide met behulp van een icoontje. Je vindt dit icoontje rechts op de bedrijfspagina onder "Toegankelijkheid".

Welke bedrijven uit mijn buurt doen mee met de Open Bedrijven Dag?

Op onze homepage vind je een kaart met alle deelnemende bedrijven! Zo heb je een mooi overzicht van de bedrijven bij jou in de buurt. Anderzijds kun je boven de deelnemers filteren op plaatsnaam en afstand. Zo vind je bijvoorbeeld alle deelnemers binnen 10 kilometer van je woonplaats.

Ik wil de Open Bedrijven Dag bezoeken maar wil niet dat er foto's van mij worden gemaakt. Wat kan ik doen?

Veel bedrijven maken foto's tijdens de Open Bedrijven Dag zodat ze er later op terug kunnen kijken. Wil jij echt niet op de foto? Geeft het dan even aan bij binnenkomst. Zo kan het bedrijf erop letten dat ze geen foto's maken waar jij op staat. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de pagina met alle informatie rondom jouw privacy.