Een kijkje in de wereld van JWM Metaalservice

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen
JWM Metaalservice

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf.

ÁLLES DRAAIENDE HOUDEN

Bij JWM Metaalservice uit Oisterwijk produceren we voor machine-, apparaat-, en interieurbouwers. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continu te investeren in nieuwe technologieën, zijn we hierbij van alle markten thuis. Wat de specialisten ook nodig hebben, wij maken het!

WERKEN BIJ JWM METAALSERVICE

Kwalitatief hoogstaande metaalproducten leveren, daar zetten we ons voor de volle 100% voor in. Evenals voor razendsnelle doorlooptijden en lage productiekosten. En daarbij verliezen we de sfeer die op de werkvloer heerst niet uit het oog. Ongedwongen, prettig en vol Brabantse gezelligheid, dát kenmerkt werken bij JWM Metaalservice. 

EEN KIJKJE IN ONZE WERELD

Wil je meer horen en zien van JWM Metaalservice? De Open Bedrijven Dag op 9 april is hier dé uitgelezen kans voor. Breng ons een bezoek en neem een kijkje in de wereld van technologie, lassen en verspanen. Zo kom je nog meer te weten over het bedrijf en de machines waarmee we werken. Of je nu in de buurt woont of affiniteit hebt met metaalbewerking, iedereen is van harte welkom! Zoals onze directeur Sander zegt: "Wij gaan het avontuur aan, ook met mensen zonder ervaring."


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager