GMO Nederland BV: Gemotiveerde werknemers zorgen voor kwaliteit

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen
GMO

Snel en flexibel reageren op de vraag uit de markt, dat is wat we doen bij GMO Nederland. Wij frezen en draaien onderdelen voor de meest uiteenlopende industrieën. Van verpakkingsmachines tot en met medische apparatuur en printers. Maar ook gereedschapsonderdelen, matrijsdelen en revisieonderdelen zitten in ons productenpakket.

GEMOTIVEERD EN GEMOEDELIJK

Met onze gemotiveerde club van bijna 40 werknemers zetten we elke dag alles op alles om onze kwaliteitsproducten te produceren. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van fi jnmechanische precisie onderdelen en het vervaardigen van modules, van enkelstuks tot klein en middelgrote series. Dat doen wij allemaal met onze high-end productiesystemen. De mogelijkheid tot eigen inbreng, en met name onze regionale collega’s maken de gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf. Bij ons vind je naast onze twee koppige directie, werknemers van operators tot en met administratief medewerkers en magazijnmedewerkers. Heel veel diverse functies dus!

PERSONEEL OP NUMMER 1

Bij GMO houden we van gestructureerd doorwerken. Daarom zijn wij middels een twee ploegen systeem bijna 80 uur per week operationeel. Hierdoor hebben onze werknemers juist veel vrijetijd. Faciliteiten zoals werkkleding en veiligheidsgoederen nemen wij als werkgever graag voor onze rekening. Want zorgen voor ons personeel staat bij ons op 1. 

KOM EENS LANGS

Gewoon omdat je nieuwsgierig bent, misschien bij ons wil komen werken of de werkplek van je kind, kleinkind of vriend wil bekijken. Bij GMO ben je op 9 april van harte welkom! Kom langs en ervaar hoe we vanuit onze nieuwe machines de meest gecompliceerde onderdelen kunnen vervaardigen, doormiddel van frezen en draaien. En daar mag een lekker kopje koffie en iets lekkers natuurlijk niet ontbreken!


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager