WERKEN BIJ Habufa Meubelen B.V.

Habufa Meubelen in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Met deze merken werken we internationaal. Als organisatie zijn we een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door korte communicatielijnen zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. Zeker in deze tijd is dat een absolute must.

Bij Habufa werken momenteel ruim 420 medewerk(st)ers wereldwijd waarvan 90 medewerk(st)ers in ons magazijn en 100 medewerk(st)ers op ons hoofdkantoor in Hapert. 

De logistieke dienstverlening en de warehouse werkzaamheden zijn HET hartstuk van onze fysieke operatie. Daar zijn we trots op en willen JOU om dat team te versterken en te verrijken met jouw enthousiasme, collegialiteit en solidariteit. Want teamwork is ons motto. Je werkt dus nooit alleen, maar altijd SAMEN. Hoe gezellig en leuk is dat? Op die manier haal je het beste uit jezelf en jouw team. En dat gaat niet onopgemerkt. Behalve een uitstekend salaris, een volledig betaald pensioen en extra vakantiedagen zijn er tal van voorzieningen die Habufa voor jou faciliteert. Zo goed als gratis sporten, fietssponsoring, lunch voor 1 euro, reiskostenvergoeding, 146,5% overuurtoeslag, extra gezondheidszorg en VEEL feestjes en gezelligheid.

Meld je vandaag nog aan en word lid van de familie.

BEDRIJFSVIDEO

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vraag