Gooskens Hout: Van ruwe plank naar écht bouwmateriaal

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen
Gooskens Hout

Bij Gooskens Hout kom je niet vlug aan een gesloten deur te staan, want wij staan voor je klaar. Voor onze klanten, onze werknemers en de buurt. Op onze locatie in Hoogeloon zijn we gespecialiseerd in vurenhout. Zo maken wij van een ruwe plank écht bouwmateriaal.

WE MAKEN HET ALLEMAAL

Bij Gooskens Hout maken we het allemaal, van vlonders en schuttingen tot constructies voor de bouw. Wij bewerken ruwe planken zodat ze daarna écht bruikbaar zijn voor onze klanten. Maar naast het bewerken en sjouwen van hout beleven we ook nog eens een heleboel plezier!

SAMEN IN DE REGIO

Ondanks dat we klanten hebben door heel Nederland komen onze werknemers veelal uit de regio. Onze medewerkers staan bij ons op één en dat laten we ook graag merken. Bij ons is iedereen welkom!

JE HOU(D)T NOOIT OP MET LEREN

Omdat we werken in een bijzondere industrie hebben we de samenwerking met het Summa College opgezocht. Met vier dagen werken en één dag school, kun je hier je diploma behalen. Je krijgt dan salaris en we betalen je opleiding. Jonge aanpakkers zitten bij Summa Techniekhuys en Gooskens Hout op de juiste plek!

KOM DAT ZIEN!

Nieuwsgierig naar hoe wij die ruwe planken omtoveren tot bouwmateriaal? Of wil je misschien wel beginnen aan onze houtopleiding? Kom dan tijdens de Open Bedrijven Dag op 9 april langs. Dan kunnen we je laten zien wat Gooskens Hout voor jou kan betekenen.


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager