Maak kennis met Hamers Totaal Interieurbouw

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Hamers Totaal Interieurbouw coördineert en realiseert maatwerkinterieur voor zowel de zakelijke markt als particulieren. Waarschijnlijk heb je ons werk onbewust al eens van heel dichtbij gezien. In winkels van America Today of Rituals bijvoorbeeld. Van een enkele kast of keuken, tot de totaalinrichting van een woning, hotel, kantoor of winkel. En van ontwerp tot realisatie. Bij Hamers Totaal draaien we nergens onze hand voor om.

GRENZELOOS VAKMANSCHAP

Interieurbouw in de breedste zin van het woord, dáár krijgen we bij Hamers Totaal energie van. Geen uitdaging is ons te groot, geen verzoek te gek. Maatwerk is waar wij als bevlogen interieurbouwers en meubelmakers voor staan en gaan. Ons werk ademt vakmanschap, kwaliteit, passie en creativiteit. Het kenmerkt zich door het gebruik van voornamelijk hout en je komt het overal ter wereld tegen. Ons werkgebied reikt immers veel verder dan de landsgrenzen.

ÉÉN GROTE FAMILIE

Hamers Totaal is van origine een familiebedrijf. En dat familiaire gevoel is er ruim 20 jaar later nog steeds. Dit komt voort uit de gezellige, ongedwongen sfeer die er binnen het bedrijf leeft en de fijne collega’s die hier rondlopen. Stuk voor stuk uit het goede hout gesneden. We zijn betrouwbaar en betrokken, staan voor elkaar klaar en maken plezier. En dat is belangrijk, want werken moet ook leuk zijn.

KENNISMAKEN MET ELKAAR

Stap tijdens de Open Bedrijven Dag in de wereld van interieurbouw en maak kennis met Hamers TotaalOp 9 april staan onze deuren wagenwijd voor je open en organiseren we rondleidingen door de fabriek, werkplaats en kantooromgeving. Zo leer je ons beter kennen, en maken wij natuurlijk ook graag kennis met jou.


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager