Byldis, het nieuwe bouwen

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Heb jij zin om het net even wat anders aan te pakken? Dan zit je bij Byldis op de juiste plek. Want wij houden wel van omdenken. Bij het bouwen van hotels, gevangenissen, appartementencomplexen, kantoren, ziekenhuizen en uitvaartcentra staat innovatie HOOG in het vaandel. Bij Byldis bouwen we geprefabriceerd onder geconditioneerde omstandigheden. Hierdoor is de kwaliteit van de prefab elementen bijzonder hoog en bouwen we super snel. Zo zijn we tot wel 50% sneller dan de traditionele bouw. Eigenlijk bouwen we 3x: eerst digitaal, daarna in onze fabrieken en uiteindelijk op locatie.

WHO BYLD DIS?

Samen met ruim 300 vakkundige collega’s werken wij keihard aan innovatieve en duurzame bouwprojecten gewoon hier onder onze eigen daken. Van aanvraag en ontwerp tot prefabricage en assemblage in een van onze fabrieken, tot montage op de bouwplaats. Dat allemaal is uitgegroeid tot een groep expertbedrijven die bestaan uit een prefab betonfabriek, een engineeringsbedrijf én een ramenfabriek. Oftewel: Byldis.

PASSIE IN OVERVLOED

De mogelijkheden binnen onze club zijn eindeloos. Denk aan het intern opgeleid worden door middel van een traineeship en het doorgroeien naar verschillende afdelingen. Niks is ons te gek, want bij
Byldis zijn we er voor elkaar. Om elkaar te helpen en om ons eindproduct naar het volgende niveau te tillen. Daarbij zijn we altijd op zoek naar toppers die mee willen werken aan de mooiste eindresultaten.

KOM DAT ZIEN, KOM DAT ZIEN

Achter onze deuren schuilt een groot terrein waar al onze producten samenkomen. 
Tijdens de Open Bedrijven Dag van 2022 kun je een écht inkijkje krijgen in hoe wij onze producten samenstellen en dit vormen tot de meest innovatieve torens. 
Wees welkom en kom erachter hoe zoveel specialiteiten samen een mooi eindproduct vormen.


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager