A.O. Smith: Van Ontwerp en Productie tot Verkoop en Onderhoud

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE, TOT VERKOOP EN ONDERHOUD; KOM JE MEEWERKEN AAN STEEDS GROENERE WARMWATEROPLOSSINGEN?

Als je bij A.O. Smith werkt kun je het hele productieproces volgen. Onze engineers hebben op ongeveer 20 meter van hun bureau een lab waar de producten ontwikkeld en getest worden. En nog eens 20 meter verderop vind je onze productie afdelingen.

GROEN EN LEKKER WARM

Warm water valt pas op als het er niet meer is. En juist dat willen wij voorkomen! Dankzij onze warmwateroplossingen voorzien wij onder andere ziekenhuizen, hotels, sportlocaties en boerderijen van veel warm water in korte tijd. Dat doen we door zo groen mogelijke warmwaterinstallaties te bouwen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van zon-thermische oplossingen of warmtepomptechniek.

EEN INTERNATIONAAL BEDRIJF MET EEN REGIONALE INSTELLING

Wereldwijd werk je bij A.O. Smith samen met ongeveer 18.000 collega's. Onze vestiging is een dochteronderneming en weet zich ondanks het internationale karakter toch te presenteren als een regionaal bedrijf. Werken bij A.O. Smith Veldhoven voelt als een warm bad. Van marketeers tot en met assemblagemedewerkers, we hebben ze allemaal, maar we zoeken ze ook allemaal. En we hebben verbouwplannen voor ons kantoor. Werken in een vernieuwde, moderne omgeving. Daar zeg je toch geen nee tegen?

OPEN TIJDENS DE OPEN BEDRIJVEN DAG

Kom op 9 april gezellig een praatje maken, voor een nieuwe baan of gewoon omdat je wil weten hoe we dat doen 'veel warm water in een korte tijd'. De machines draaien en de plannen voor onze verbouwing hangen aan de muur. Zien we je dan? 


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager