WERKEN BIJ A.O. Smith Water Products Company B.V.

A.O. Smith Water Products Company maakt warm water apparatuur voor groot verbruik zoals in ziekenhuizen, campings, sportcentra, etcetera. En met maken bedoelen we echt maken. In onze fabriek wordt de hele boiler in elkaar gelasd, de binnenkant wordt geemaileerd en we hebben een grote oven waarin het emaille uithard. Daarna gaan deze tanks naar onze assemblage afdeling waar ze volledig worden afgemonteerd; elektrische componenten erop, voorzien van isolatie, de juiste labeling en alle gaszijdige componenten worden gemonteerd. De producten worden daarna - ook binnenshuis - aan diverse testen en controles onderworpen. Goedgekeurde producten worden netjes verpakt en op het gewenste tijdstip bij de klant afgeleverd.

We hebben klanten in heel Europa. Vanuit ons kantoor in Veldhoven staan we in direct contact met hen. Via sales teams, customer service en onze technische afdeling proberen we top klasse service aan onze klanten te bieden. Het huidige team spreekt tesamen meer dan 10 verschillende vreemde talen.

Vandaag de dag maken we producten die (deels) nog op fossiele brandstof werken. Naar de toekomst toe zijn we op zoek naar producten en toepassingen die in duurzame systemen passen. Ook wij willen bijdragen aan de CO2 neutrale doelstellingen. We hebben in Veldhoven een uitgebreide afdeling Engineering die zich dagelijks over dit vraagstuk buigt. Dankzij de faciliteiten, zoals een compleet uitgerust test-lab, kunnen onze Engineers werken aan de producten voor de toekomst.

Het A.O. Smith team in Veldhoven bestaat uit ongeveer 90 mensen. We zijn het hoofdkantoor voor Europa en het Midden Oosten & Afrika (EMEA). We hebben nog kantoren in Bourges (Frankrijk), Istanbul (Turkije), Banbury (Engeland) en Dubai (VAE). In totaal zijn we dan met zo'n 200 mensen.

A.O. Smith Water Products Company is onderdeel van het wereldwijde, beursgenoteerde Amerikaanse A.O. Smith Corporation. Wereldwijd richt A.O. Smith zich op water in de breedste zin: van water verwarmen tot water zuiveren. Hierin proberen we op technisch vlak altijd innovatief en vooruitstrevend te zijn.

suitcase-icon

Momenteel zijn er geen beschikbare vacatures
bij deze werkgever

Stuur een open solliciteren

BEDRIJFSVIDEO

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vraag