Terug naar voor bedrijven

Digitale handtekening 
Eén visual die je in je emailhandtekening kan verwerken. Inclusief instructie.

Gepersonaliseerde social media afbeelding
In alle formaten die je nodig hebt voor de socials. 

Digitale uitnodiging 
Zorg dat je al je connecties uitnodigt. Je krijgt een gepersonaliseerde uitnodiging. Inclusief een handleiding om deze te laten drukken, indien gewenst.

Deelnemerspagina 
Zoals je ‘m kent, maar dan nóg mooier. Met alle opties om jouw programma en je bedrijf perfect in beeld te brengen. Inclusief heel veel websitebezoekers.

Spandoek 
Standaard afmeting van 4 x 2,5 m en geheel duurzaam, want volgend jaar vervangen we de datum gewoon met een sticker! 

2x een vermelding in de krant 
Je komt het liefst onder de aandacht in jouw regio en dat gaan we regelen! Jouw logo, een activiteit of  kenmerk van jouw Open Bedrijven Dag én je adres komen twee keer terug in een regionale krant.

Podium voor jouw content 
Wij introduceren: de nieuwspagina. Als deelnemer krijg jij de kans om voorafgaand aan het event de leukste dingen te delen over jouw deelname. 

Promotievideo 
Een professionele video waarmee jij bezoekers werft voor jouw Open Bedrijven Dag. Dit in samenwerking met Evido! 

Social promotie 
Met je promotievideo óf een campagne die we speciaal voor jou uitzetten ben jij online niet te missen. Dat kan via verschillende kanalen zoals YouTube, Facebook, Instagram, Google Ads en LinkedIn.

Vermelding nieuwsbrief 
Met duizenden nieuwsbriefabonnees brengen wij jou graag onder de aandacht. Met jouw logo én een toffe highlight uit je programma ben je één keer terug te zien.

Uitgelicht op OBD pagina 
Natuurlijk staat iedereen vermeldt op openbedrijvendag.nl, maar als VIP sta je continu bovenaan als deelnemer. Zo kan geen een websitebezoeker om jou heen!

Banner op OBD homepage 
De banner is de eyecatcher van de homepagina en precies daar ben jij te zien. Voor en tijdens het event sta jij daar met pakkende titel en een button die naar je deelnemerspagina leidt. 

3 vacatureplaatsingen 
Plaats 3 van je vacatures gedurende één maand op ons vacatureplatform. Tip: doe dit rondom de Open 
Bedrijven Dag voor optimale exposure.

½ pagina in het ED in jouw regio 
Offline zetten we je nog extra in de picture met een halve pagina in het Eindhovens Dagblad in jouw regio (Helmond, Eindhoven of de Kempen). 

Tekstschrijver voor het ED 
Om ervoor te zorgen dat je de juiste boodschap naar buiten brengt, zorgen wij voor een tekstschrijver wie samen met jou een mooi verhaal maakt. Je hebt de mogelijkheid tot één correctieronde. 

Meld je
gelijk
aan

Aanmelden