Willems Baling Equipment: Een sterk staaltje teamwork

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen
Willems Baling Equipment

Met een club van 70 betrokken werknemers vormt Willems Baling Equipment een toonaangevende fabrikant in machines die volumineuze producten in balen verpakken. De focus ligt op maximaal resultaat voor onze klanten wereldwijd waarvoor wij innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsmachines en machinelijnen realiseren.

HIER DOEN WE HET SAMEN

Bij ons werkt iedereen mee aan het perfecte eindproduct. Volledig op klantaanvraag gaan onze verschillende afdelingen aan de slag. Van engineering, productie, assemblage en besturing tot aan service, met zijn allen brengen we elk project weer tot een succes. Want bij Willems werken we écht samen. Van ontwerp tot productieproces naar het exporteren van de uiteindelijke machine. Iedereen heeft zijn eigen expertise en ziet deze ook terug in het eindresultaat. En dat alles doen wij in ons vernieuwde gebouw met verwarmde hallen. Wie wil daar nu niet werken?!

WERKEN BIJ WILLEMS

Een lekkere snack op woensdagmiddag, gezellige vrijdagmiddagborrels en een gemoedelijke sfeer in onze verwarmde hallen. Dat krijg je wanneer je deel uitmaakt van het Willems-Team. Bij ons vind je echte vakmensen met een passie voor techniek. En met deze passie leiden wij met plezier gedreven (toekomstige) studenten op!

VAN A TOT Z MEEKIJKEN

Bij Willems Baling produceren we alle producten onder ons eigen dak. Tijdens de Open Bedrijven Dag  kun jij een uniek inkijkje krijgen in hoe wij deze producten van A tot Z produceren. Onze huidige medewerkers staan je graag te woord en de koffie staat klaar. Dus wees welkom en wie weet loop jij wel je droombaan tegen het lijf!


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager