Waarom een infosessie écht de moeite (en tijd) waard is!

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

3 minuten lezen

Een infosessie, het kan je bekend voorkomen, maar misschien heb je geen idee wat dit inhoudt. Een ding is zeker: het heeft iets te maken met de Open Bedrijven Dag in de Peel en de Kempen, én het kan jou helpen. Vandaar dat het zeker de moeite is om even door te lezen. 

WAT IS EEN INFOSESSIE?

Als we infosessie letterlijk opbreken en kijken naar de definitie in de Dikke van Dale kom je uit op het onderstaande. Je krijgt informatie op een tijdstip dat mensen voor een bepaald doel bij elkaar zijn. Maar jij wilt natuurlijk meer weten dan dat. En dat snappen we!

In-fo (de; v; meervoud: info’s) | Informatie
Ses-sie (de; v; meervoud: sessies) | Tijd dat mensen voor een bepaald doel bij elkaar zijn

In het kort: tijdens een infosessie krijg je alle informatie met betrekking tot de Open Bedrijven Dag. Maar dat is niet het enige, ook voorzien we je graag van een kopje koffie of thee en is er alle ruimte om je vragen te stellen. We nemen je van A tot Z mee in onze pakketten en wat het event voor jouw bedrijf kan betekenen. Het mooie is: dat doen we allemaal in één uurtje.

WAAROM EEN INFOSESSIE BIJWONEN?

Dan komt nog de grote waaromvraag. Want waarom zou jij je tijd investeren? Gelukkig hebben wij ook daar een antwoord op.

1. Waarom niet?

Flauw hè, als mensen dat zeggen. Maar het is wel waar, waarom zou je niet komen? Het kost je enkel één uurtje van je tijd en je wint alle mogelijke informatie over de Open Bedrijven Dag. 

2. Lekker laagdrempelig

Gewoon even aanmelden en genieten van een (hopelijk lekker) kopje koffie terwijl je luistert. Makkelijker kan niet toch? En het allermooiste is: jij loopt met alle benodigde informatie over de Open Bedrijven Dag weer de deur uit.

3. Als je twijfelt om deel te nemen

Overweeg je al om deel te nemen? Dan lijkt ons de keuze vrij simpel. Langskomen! Op die manier weet je precies waar je ‘ja’ tegen zegt wanneer je jouw bedrijf aanmeldt. Heb je op voorhand dan nog vragen of wil je advies over welk pakket je moet kiezen? Ook daarvoor is een infosessie de perfecte plek.

4. Je bent niet de enige

Je bent natuurlijk niet de enige die komt luisteren tijdens een infosessie. Wellicht kom je wel bekende collega-bedrijven tegen. Hoe vet is het als jullie gaan samenwerken om zoveel mogelijk bezoekers richting jullie industrieterrein te halen?!

KOM LANGS!

Zo, nu moet je wel naar een van onze infosessies komen. We hebben verschillende data en locaties en we zien je natuurlijk heel graag terug. Elke infosessie vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur. Meld je snel aan!

Ook organiseren we een extra infosessie voor bedrijven uit Oisterwijk! Interesse om deel te nemen. Meld je dan hier aan.
 

Contactpersoon
 
 

Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager