Waarom de Open Bedrijven Dag een soort van real-life Tinder is

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

3 minuten lezen

We swipen naar links, naar rechts of natuurlijk omhoog wanneer iemand je écht heel leuk lijkt. Daarmee lijkt het een wat gekke vergelijking: Tinder en de Open Bedrijven Dag. Al hebben de twee stiekem best wat overlap. Ik snap het, je bent nieuwsgierig, dus laten we maar snel alle punten afgaan. Let’s go!

Je profiel

Tinder draait natuurlijk om het zo goed mogelijk presenteren van jezelf. Voor een bezoeker van de Open Bedrijven Dag betekent dat je mooiste outfit, gelakte nagels en een goede krul in je haar. Maar wat betekent het voor een bedrijf? Een productiehal die je nog nooit zo schoon hebt gezien, een programma waar elke bezoeker nog maanden over napraat en natuurlijk een grote glimlach op het gezicht van alle medewerkers. Je Tinderprofiel en de look van je bedrijf gaan beide over het maken van een goede eerste indruk.

Je filtering

Voordat je begint met het trainen van je duimen via de Tinder app, stel je even in waar je naar op zoek bent. Man, vrouw of allebei, een jonge god of misschien ben jij wel meer een op-een-oude-fiets-moet-je-het-leren persoon. Een ding is zeker: er is voor ieder wat wils.

Deze vergelijking is eigenlijk vrij simpel. Je stapt niet zomaar in je auto tijdens de Open Bedrijven Dag om het eerste beste bedrijf te bezoeken. Jij hebt je pijlen allang op een paar prooien gericht. Wil je naar de techniek, zorg of ben je meer een creatieveling? De keuze is reuze.

Het mooie is, dit onderzoek kun jij allemaal al van tevoren verrichten op openbedrijvendag.nl. Met een handige filter en een pagina met al onze deelnemers weet je precies welke route jou het beste past. En wie weet, misschien is het wel liefde op het eerste gezicht.

Swipen maar!

Dan is het tijd voor het echte werk, want we gaan swipen. Oftewel, je hebt je daadwerkelijke keuze gemaakt en gaat op pad op zaterdag 23 maart. Want wie weet vind jij tussen 10:00 en 16:00 uur wel je perfecte match.

Gelukkig zul je de man met een vis in zijn handen hier niet snel tegenkomen. Dat is dan toch weer een pluspunt ?.

Vind jouw perfecte match


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager