Een kijkje achter de schermen tijdens de Open Bedrijven Dag

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

2 minuten lezen

Op zaterdag 9 april was het weer zo ver: de Open Bedrijven Dag. Dit jaar groter dan ooit! Maar liefst 99 bedrijven in de regio's de Kempen, Eindhoven en Tilburg deden hun deuren open voor jong en oud. Werkgevers lieten zien wat ze in huis hadden en trokken gezamelijk een hoop bezoekers met hun leuke acties, presentaties en activiteiten. 

Bedrijven van alle sectoren stelden op 9 april van 10.00 tot 16.00 uur hun deuren open en lieten, ieder op eigen wijze, zien waar ze zich dagelijks mee bezighouden. Met 99 bedrijven had de bezoeker het dit jaar écht voor het kiezen. Met leuke winacties en mooie presentaties en superleuke activiteiten was het een écht dagje uit voor het hele gezin! Bij Mega-inliner liet de bezoeker een biertje tappen uit de Mega-inliner zak en in de Muzenval bezocht je alle zorginstellingen in één keer. De bedrijven hadden er dit jaar extra veel energie in gestoken en dat was te zien.

Bezoekers in overvloed

De enthousiaste inzet van alle deelnemers werd rijkelijk beloond. Naast familie en vrienden, die met eigen ogen wilden zien of de opschepperij van neeflief terecht was, zagen ook veel mensen hun kans schoon om interessante werkgevers een hand te geven. Bij verschillende bedrijven zijn meerdere kandidaten binnen komen lopen tijdens de Open Bedrijven Dag en bij Albron zijn er zelfs 2 geïnteresseerde direct aangenomen!

Een bezoeker vertelt: “Mooi om te zien hoe medewerkers met passie over hun vak praten! Van begin tot eind worden alle afdelingen in beeld gebracht, super!”

Ook jongeren grijpen hun kans

Ook voor jongeren waren er voldoende bedrijven om te ontdekken! Bij Gooskens, Solar Crew en Boerboom was de sfeer goed te proeven. Medewerkers van alle leeftijden waren aanwezig tijdens de Open Bedrijven Dag. Boerboom liet de jeugd zien wat er mogelijk was met een echte scholingshoek en Gooskens liet zien hoe het er tijdens de weekenden aan toe gaat met hun Happy Houtcore playlist.

Een topdag!

Al met al een geslaagde dag voor de deelnemers en bezoekers. Een dag met veel variatie en gezelligheid voor jong en oud.


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Campagne Specialist