Een beleving voor iedereen: de Open Bedrijven Dag

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Open Bedrijven Dag, de naam zegt het al: een dag waarop bedrijven hun deuren openen. En dat doen ze niet zomaar. Nee, je krijgt een écht kijkje achter de schermen. Want, wat maakt dat grote metaalbedrijf op het industrieterrein nou eigenlijk? Of hoe produceert de slagerij op de hoek nu hun vlees? Daar kom je allemaal achter op zaterdag 25 maart tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Wie, wat, waar

Dit jaar zijn het bedrijven in regio’s de Kempen & de Peel die jou van harte welkom heten. Dat zijn maar liefst 124 verschillende plekken waar jij langs mag komen. Zij bevinden zich ook allemaal in verschillende branches, van de zorg tot en met horeca en recreatie. Het aanbod is megadivers!

De Open Bedrijven Dag is voor iedereen, maar is zeker interessant wanneer…

Langskomen? Echt wel!

Eén ding is zeker: de Open Bedrijven Dag wil je niet missen. Er zijn allerlei toffe activiteiten georganiseerd door deelnemers die jij zeker mee wil maken. Timmer bijvoorbeeld je eigen fotolijstje, ga langs bij de PoppenDokter of test wat alcohol met je reactievermogen doet. Benieuwd wat bedrijven nog meer in petto hebben? Ga dan naar openbedrijvendag.nl.

Bekijk hier alle deelnemers


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager