Bezoek de Open Bedrijven Dag van
VMB Automation B.V.

Terug naar alle resultaten

VMB Automation B.V.

Eindhoven, Ruysdaelbaan 3b

www.vmbautomation.com

We engineeren en schrijven software voor onze projecten, bouwen onze schakelkasten en installeren bij onze klanten met onze eigen team. Je komt te werken in een lerende organisatie waarin we open staan voor collega’s die meedenken. We benutten graag creativiteit en innovatievermogen om uitdagingen op zowel de korte als de lange termijn aan te gaan. Het leuke bij ons is dat je betrokken bent van begin tot eind bij jouw project!

Kom ons bezoeken op de open bedrijvendag en we laten we meer van ons vak zien, onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een leuk spel.

Juist omdat wij in diverse markten opereren, zijn onze projecten zeer gevarieerd qua toepassingen, technische complexiteit, duur en omvang. De energietransitie vraagt van ons elke keer weer oplossingen die nog niet gemaakt zijn.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Je kunt bij ons doorlopend binnenkomen. We geven je graag een rondleiding.

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren