Bezoek de Open Bedrijven Dag van
MCB Direct

Terug naar alle resultaten

MCB Direct

Hapert, Diamantweg 47

https://www.mcbdirect.eu/nl/

MCB Direct is de metaalpartner van de verspaningsindustrie. Wij combineren de kracht van de MCB Group met een diversiteit aan klantspecifieke bewerkingen en verpakkingen. We voegen waarde toe voor de klant door op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die het maakproces optimaliseren. Bij MCB Direct houden we van een informele sfeer en korte lijnen. We delen onze kennis en denken mee met de klant. We werken op z'n MCB's: Met elkaar, Continu beter, Betrouwbaar en Slim.

Ontwikkelingen MCB Direct bestaat al meer dan 25 jaar en is volop in ontwikkeling. In 2023/2024 gaan de huidige vestigingen in Hapert en Nederweert verhuizen naar een nog te bouwen grotere vestiging in Valkenswaard. Dit om expertise te bundelen, ruimte en mogelijkheden uit te breiden en flexibel te kunnen blijven inspelen op de groeiende vraag van klanten. Daarnaast zijn er vestigingen in Breda, Deventer en Zaltbommel.

Mooie arbeidsvoorwaarden MCB biedt je behaIve een inspirerende werkomgeving een goed saIaris en een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien zijn er volop (opleidings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld starten op de MCB Sales Academy in Hapert. Daar krijg je de tijd om rustig het salesvak te leren van ervaren collega's en kun je de MCB Group leren kennen. De MCB Group telt meer dan 900 medewerkers en bestaat uit bedrijven in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. MCB is vooral actief als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing.

Kom langs! Wie weet start in Hapert jouw mooie salescarrière bij MCB! Of misschien steek je liever je handen uit de mouwen bij een afwisselende baan als logistiek medewerker/operator? Kom gerust eens kennismaken op 9 april. We vertellen je met plezier meer!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Kom kijken, maak kennis met de Sales Academy en geniet van een worstenbroodje!

Toegankelijkheid

  • icon parkeren

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren