Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Lampenlicht Eindhoven-Ekkersrijt

Terug naar alle resultaten

Lampenlicht Eindhoven-Ekkersrijt

Son en Breugel, Ekkersrijt 4011

https://werkenbij.lampenlicht.nl/

Voor de Open Bedrijven Dag open wij onze deuren op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven waar wij werken met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijslabels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!

QLF Brands is een snelgroeiende organisatie en de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons 'tikkie' eigenwijze verlichtingsmerkmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen webshop www.qazqa.com bedienen wij voornamelijk B2B klanten.

Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online (en offline) verkoop van verlichtingsartikelen. De standaard voorraad bestaat uit ruim 3.000 verschillende verlichtingsartikelen.

FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services.

Wij groeien snel. Inmiddels hebben wij 31 webshops in 25 Europese landen. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Ook hebben wij outlet stores in Breda, Zaandam, Heerlen en Krakau en een winkel volgens het omnichannel concept in Eindhoven (Ekkersrijt). Tevens hebben we customer services in Düsseldorf, Londen, Barcelona en Krakau.

Ons grote doel? 100% sfeerdekking in Europa, waarbij in 2035 iedereen in Europa in aanraking komt met onze sfeerverlichting. Samen zorgen we voor: "Altijd de juiste sfeer met lamp en licht!".

Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

https://werkenbij.lampenlicht.nl/

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren