Bezoek de Open Bedrijven Dag van
JASNO

Terug naar alle resultaten

JASNO

Eersel, Lange Voren 25

www.jasno.nl

JASNO op de Open Bedrijven Dag!

Wij zijn JASNO! Al ruim 20 jaar specialist op het gebied van raambekleding. Vanuit het Brabantse Eersel veroveren we heel Europa met onze exclusieve shutters, blinds, folds en swings. Geen standaard raamdecoratie maar echte sfeermakers gemaakt van de beste materialen en afgewerkt tot in de puntjes. Wellicht heb je ons gespot in het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ of op een woonbeurs zoals Batibouw en de vtwonen & Designbeurs?

Ben je benieuwd naar de wereld van JASNO? Tijdens de Open Bedrijven Dag staan we klaar om je mee te nemen binnen alle facetten van ons werk. Je krijgt een unieke kijk in onze showroom en tevens hoofdkantoor te Eersel. Bovendien maak je kennis met onze nieuwste producten en we laten je zien hoe shutters gemonteerd worden.

Jasno Shutters B.V. is een toonaangevende producent en leverancier van raambekleding op het Europese vasteland. JASNO levert shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen onder het label JASNO. Wij verkopen onze raamdecoratie via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk van woninginrichters en zonweringspeciaalzaken in Europa. JASNO is uitgegroeid tot een bloeiend, internationaal bedrijf en weet zich blijvend te onderscheiden door een focus op kwaliteit van zowel product, logistiek als marketing en (after)sales.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Gehele dag vrije inloop

  • Rondleiding van een JASNOotje

  • Demonstratie inmeten en monteren shutters

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren