WERKEN BIJ Imants BV

Imants is een snelgroeiend, internationaal georiënteerd productiebedrijf. In onze vestiging in Reusel produceren we met 60 werknemers een groot scala aan eigen producten. Wij leveren aan landbouwers, akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld, maar ook machines voor de velden van Manchester United en de Dallas Cowboys. Imants ontwikkelt, maakt en produceert het allemaal.

De machines worden wereldwijd verkocht. Of we nu leveren in Reusel of in Noord-Amerika, wij streven altijd naar een hoge kwaliteit en tevreden klanten. “We doen het goed of we doen het niet” is daarom een uitspraak die je vaker bij ons hoort.

Bij Imants worden onze machines vanaf het ruwe staal tot een afgewerkte machine geproduceerd. Geen dag is hetzelfde want de machines worden op bestelling gemaakt. Onze machines zijn uniek en worden door een hecht team dat nauw samenwerkt geproduceerd.

Samen met een gezellig “kempisch” team weet je elke dag ons bedrijf een stapje beter te maken. Zo werken we geregeld met consultants die meekijken hoe we het proces kunnen verbeteren, hebben lassers een eigen lascabine en werken we in de fabriek sinds kort met digitale schermen zodat tekeningen en opmerkingen meteen verwerkt kunnen worden.

Daarnaast krijg je bij Imants ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied. Wij hechten bij Imants veel belang aan de gezondheid van ons personeel. Zo is er elke dag vers fruit en hebben wij het programma Imants elke dag fitter. We werken hard met oog voor jou als medewerker, klant of dealer.

Een tevreden medewerker, maakt een tevreden Imants.

Tijdens de open dag, zijn er rondleidingen door de fabriek. Doorgaans produceren we niet in de weekenden, maar voor jou maken we graag een uitzondering. Alle collega’s zijn aanspreekbaar dus wil je wat weten, stel je vraag en wie weet zien we je binnenkort dan nog een keer als je bij ons komt werken!

Imants is op zoek naar * Lassers * Montagemedewerker * Oven operator

Wij kijken ernaar uit. De koffie met iets lekkers staat klaar!

suitcase-icon

Momenteel zijn er geen beschikbare vacatures
bij deze werkgever

Stuur een open solliciteren

BEDRIJFSVIDEO

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vraag