Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Driessen B.V.

Terug naar alle resultaten

Driessen B.V.

Eersel, Kuiper 2

www.madebydriessen.nl

Als plaatwerktoeleverancier produceert Driessen al sinds 1979 dunne plaatwerkdelen voor allerlei sectoren. Van minuscule onderdelen die hun toepassing vinden in de motoren van McLaren tot complete behuizingen voor industriële PC’s. De vakmensen van Driessen weten dun plaatwerk van 0,5 tot 3 millimeter dik om te toveren tot de meest uiteenlopende halffabricaten die worden gebruikt in allerlei producten. Dat kan natuurlijk niet zonder enthousiaste medewerkers...

Met een totale oppervlakte van ruim 7.000 vierkante meter én een totaal vernieuwd machinepark is Driessen er klaar voor om nieuwe medewerkers te verwelkomen. Onlangs is ons bedrijfspand compleet gerenoveerd. Zo is er bijvoorbeeld geïnvesteerd in een klimaatinstallatie die zorgt voor verwarming, koeling en luchtverversing in de werkplaats. Jij wilt toch ook een fijn werkklimaat...?

Om te laten zien hoe leuk werken in de plaatbewerking is, openen we op 9 april 2022 de deuren tijdens de Open Bedrijven Dag. Tijdens een uitgebreide rondleiding door het moderne machinepark ontdek je hoe onze vaklieden te werk gaan. Want hoe krijg je staal, rvs of aluminium soepeltjes omgebogen? Hoe stel je een laser-snijmachine zó in dat hij op een tiende van een millimeter nauwkeurig snijdt? En hoe las je eigenlijk met de hand een brandstoftank in elkaar? De machines én medewerkers draaien tijdens de open dag op volle toeren om jou een gedetailleerd kijkje in de keuken te geven.

Met als klap op de vuurpijl de spiksplinternieuwe en volautomatische laser-pons combinatie machine die dan net in gebruik is genomen!

Dus ben je op zoek naar een baan in de metaal waar je kunt werken met de nieuwste machines en in een schone en gestructureerde werkomgeving...? Stop met zoeken en solliciteer direct bij ons! We zijn altijd op zoek naar ervaren en jonge vakmannen (en -vrouwen).

Ben je student? Driessen is een SBB-erkend leerbedrijf waar de frisse blik van jonge medewerkers erg wordt gewaardeerd. Vanuit het bedrijf helpen onze praktijkbegeleiders leerlingen met huiswerkopdrachten, maar weten deze ‘wegwijzers’ de kwaliteiten van studenten ook op de juiste manier in te zetten. Als BBL-leerling krijg je een officiële arbeidsovereenkomst en verdien je ook je eigen salaris, terwijl je ook één dag per week naar school gaat. Dat is pas werken en leren combineren!

Je hoeft trouwens niet per se een technische achtergrond te hebben. Ook werkzoekenden uit geheel andere branches die iets totaal anders willen gaan doen worden deze dag warm ontvangen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ben je gewoon nieuwsgierig? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom; de koffie en vlaai staan klaar.

Driessen is klaar voor de toekomst... misschien wel met jou!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren