Virtueel binnenkijken bij Delpharm Bladel B.V.

Terug naar alle resultaten

Delpharm Bladel B.V.

Bladel, Industrieweg 1

www.delpharm.com

Delpharm Bladel B.V. is een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Een unieke internationale farmacie organisatie in de Brabantse Kempen!

Met ruim 30 klanten behoort Delpharm Bladel B.V. als full service contract manufacturer (CMO) bij de top van CMO's in Europa.

Werken bij Delpharm betekent werken in een dynamische omgeving. Elke dag is anders aangezien er wel 350 verschillende productvormen zijn, verschilt de manier van produceren en verpakken bijna dagelijks. Producten die wij maken vind je met name in de schappen bij drogisterijen. Denk hierbij aan neussprays, hoestdranken en anti - roos schampoos. Neem een kijkje in dit unieke bedrijf dat Delpharm heet door deel te nemen aan de virtuele tour!

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze verpakkingsafdeling! Momenteel zoeken we een medewerker Technische Dienst en Machine Operatoren.

Tijdens de Open Bedrijven Dag op 27 maart 2021 zijn wij telefonisch bereikbaar op 0497 339400 tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

DEZE BEDRIJVEN WILLEN ZICH OOK GRAAG AAN JE VOORSTELLEN:

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren