Open Bedrijven Dag 2024: bedrijven trokken alles uit de kast

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

1 minuten lezen

Ook dit jaar ging de regio weer massaal op pad tijdens de Open Bedrijven Dag. Zaterdag 23 maart 2024 wisten de deelnemers van het event bijna 32.500 bezoekers te trekken met hun boeiende acties, presentaties en activiteiten.

Van 10:00 tot 16:00 uur nodigden 98 bedrijven uit verschillende sectoren het publiek uit om een kijkje te nemen in hun dagelijkse bezigheden. Hoe dat eruit zag? Er werden velen rondleidingen gegeven, bezoekers maakten een testrit in een touringcar, soldeerde hun eigen bieropener, probeerde te ontsnappen uit de ongevalssimulator en nog veel meer. Hele families waren op pad, gewoon om een keertje te komen kijken of om een bekende te bezoeken.

Naast familie en vrienden, die nieuwsgierig waren naar de verhalen van hun bekenden, zag je ook veel mensen die deze kans aangrepen om interessante werkgevers te ontmoeten. Zo kwamen bij veel bedrijven ook potentiële nieuwe collega’s langs. Bij sommigen vlogen de cv’s zelfs over de toonbank. Over de gehele dag zijn er ruim 400 sollicitaties gedaan bij de deelnemers.

Al met al een succesvolle dag, waarbij ook ons challenge-team zich heeft vermaakt. Sem en Lieke (collega’s van Werken in de Kempen en Werken in de Peel) gingen de strijd met elkaar aan tijdens de ‘Battle of the Gingers’. Ze daagde elkaar onder andere uit op het tractorparcour van vanRijsingengreen, en streden voor de winst tijdens een potje grondpot slaan bij BUKO Infrasupport. Wie de winnaar is? Dat vind je binnenkort op onze socials.

Natuurlijk kijken we nu alvast uit naar volgend jaar. Op zaterdag 29 maart 2025 zijn we gewoon weer terug! Wil je met jouw bedrijf deelnemen?

Check alle mogelijkheden

 

 


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager