WERKEN BIJ Werken in de Kempen - Recruitment

Ben jij op zoek naar een baan in de Kempen, dan helpen wij je daar graag bij. Naast een vacaturesite, heeft Werken in de Kempen een groot team van recruiters die jou kunnen helpen in je zoektocht naar een baan. Geen standaard uitzendbaantjes, wij richten ons specifiek op serieuze banen voor lange tijd. Je gaat dan direct in dienst bij een bedrijf, of krijgt na een korte detacheringsperiode een contract aangeboden bij je nieuwe werkgever!

Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 9 april staan onze recruiters natuurlijk ook voor jou klaar. Neem eens een kijkje tussen de recruitment vacatures op onze website: www.werkenindekempen.nl/recruitment

Staat hier een toffe vacature voor jou tussen? Loop dan gerust bij ons binnen. Onze recruiters hopen jou te kunnen bemiddelen bij een van deze mooie bedrijven. Staat jouw droombaan hier niet tussen? Bezoek dan zeker een van de andere bedrijven tijdens de Open Bedrijven Dag 2022.

Omdat al onze medewerkers druk bezig zijn met de organisatie van de Open Bedrijven Dag, zullen er bij ons op kantoor geen activiteiten plaatsvinden. Heb jij vragen over de Open Bedrijven Dag? Neem dan zeker contact met ons op via info@werkenindekempen.nl of neem telefonisch contact op via 0497 - 21 00 26.

suitcase-icon

Momenteel zijn er geen beschikbare vacatures
bij deze werkgever

Stuur een open solliciteren

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vraag