Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Vencomatic Group

Terug naar alle resultaten

Vencomatic Group

Eersel, Meerheide 200

www.vencomaticgroup.com

Heel graag zetten wij de deuren weer open om jou te ontvangen! Kom kennis maken met de Vencomatic Group! De koffie staat klaar voor je, graag zien we jou op 9 april 2022.

Wij zien de Open Bedrijven Dag als een mooie kans om mensen te ontmoeten en te laten zien wat er allemaal in het Eersels ei, de Venco Campus, bedacht en ontwikkeld wordt.

Vencomatic Group is een familiebedrijf waarin we met 500 collega’s wereldwijd werken aan een duurzame, diervriendelijke pluimveehouderij. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en technologieën om systemen te ontwikkelen en inzichten over de dieren en activiteiten in de stal te verkrijgen. Hiermee geven we onze klanten, de pluimveehouders, steeds meer informatie zodat ze steeds effectiever hun bedrijf kunnen runnen.

Ben je benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Wij laten het je graag zien! Dus kom langs op onze productielocatie Vencosteel en op de Venco Campus.

We kijken er naar uit je te ontmoeten! Naast de onderstaande vacatures nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij ons op de website. We hebben een tal van mogelijkheden en zijn benieuwd wat JIJ zoekt voor een baan. https://www.vencomaticgroup.com/nl/werken-bij

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren