Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Van Santvoort Ontwikkeling I Bouw I Onderhoud

Terug naar alle resultaten

Van Santvoort Ontwikkeling I Bouw I Onderhoud

Veldhoven, De Plank 89

www.van-santvoort.com

Van Santvoort Ontwikkeling | Bouw | Onderhoud werkt altijd vanuit de visie dat opgedane kennis en ervaring de bouwstenen van de toekomst zijn. Juist door op die wijze te werken, kan het gehele bouwproces optimaal beheerst worden. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit, creatieve ideeën en duurzame oplossingen vormt het dagelijkse doel. Een nuchtere hands-on mentaliteit is daarbij vanzelfsprekend.

Studenten, leerlingen, werkzoekende en carrière switchers let op! De bouw is booming en dat wil van Santvoort Bouw jullie graag laten zien zodat je nu of in de toekomst een leuke baan in de bouw kunt gaan bekleden. Waarom de bouw booming is ontdek je tijdens een bezoek aan Van Santvoort Bouw in Veldhoven tijdens de Open Bedrijven Dag 2022.

Tijdens een rondleiding op kantoor vertellen alle bouwspecialisten stuk voor stuk over hun beroep. Ook kun je deze dag jouw bouw skills laten zien door een mini huis in elkaar te zetten én presenteren middelbare scholieren een mooi project omtrent isoleren. We openen de deuren voor iedereen en laten je zien waarom de bouw echt booming is!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • De leukste collega's zijn aanwezig om jou te woord te staan

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren