Bezoek de Open Bedrijven Dag van
van de Ven Sanidrome Installaties B.V.

Terug naar alle resultaten

van de Ven Sanidrome Installaties B.V.

Knegsel, Het Groen 2

www.sanidrome.nl/vandeven

Kijk voor alle vacatures op https://sanidrome.nl/van-de-ven-knegsel/over-sanidrome/vacatures

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van de Ven in Knegsel Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van de Ven rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van de Ven De ouders van eigenaresse Ellen, Frans en Ria van de Ven, zijn 48 jaar geleden van huis uit begonnen met een installatiebedrijf. In 1989 hebben zij een eigen showroom geopend die in de loop der jaren is uitgebreid met een tegelcollectie en (sfeer)haarden. Als één van de grondleggers stonden Frans en Ria in 1993 aan de wieg van de landelijke formule Sanidrõme. Inmiddels is Sanidrõme van de Ven uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. Inmiddels wordt het bedrijf gerunt door Ellen en haar man Erik.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels Sanidrõme van de Ven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z In de inspirerende showroom van Sanidrõme van de Ven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van de Ven u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer/mobiele douche bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren