Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Spijkergoed Verkeersbeveiliging

Terug naar alle resultaten

Spijkergoed Verkeersbeveiliging

Eersel, Meerheide 103

www.spijkergoed.nl

Wie zijn wij ? Wij zijn een familiebedrijf met een informele sfeer dat sinds 1993 op de weg actief is en in 2006 is uitgebreid met verkeersmaatregelen. Wij zijn gevestigd in Eersel op ind. terrein Meerheide.

Wat doen wij ? Met een team van 15 medewerkers zorgen wij als bedrijf dag en nacht voor een veilige vlotte doorstroming van het verkeer bij calamiteiten, spoed reparaties en geplande wegwerkzaamheden op o.a. autosnelwegen. Wij plaatsen de tijdelijke wegafzetting zodat hulpdiensten, bergers, weginspecteurs en de medewerkers van onze opdrachtgevers veilig kunnen werken.

Waarom wij mee doen aan de Open Bedrijven Dag ? Omdat veel mensen geen idee hebben wat wij als bedrijf doen en er vaak onbegrip is bij wegafsluitingen en files, openen wij op za. 9 april onze deuren en vertellen we graag wat ons werk inhoud, laten we zien wat daar allemaal voor nodig is en demonstreren wij ons gevarieerd materieel en wagenpark met de laatste nieuwe technieken voor het veilig plaatsen van wegafzettingen. Misschien wordt jij ook wel enthousiast en wil je ons team komen versterken.

Kom gerust langs, de koffie staat klaar !

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Wil je komen kijken ? Loop eens binnen

  • Wil je weten wat ons werk inhoud ? We vertellen het graag

  • Wil je zien wat er allemaal bij komt kijken ? We laten het graag zien

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren