Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Recreatiepark TerSpegelt

Terug naar alle resultaten

Recreatiepark TerSpegelt

Eersel, Postelseweg 88

https://www.werkenbijterspegelt.nl/

Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren park in Eersel. Wij ontvangen jaarlijks vele gasten voor een heerlijke (kampeer)vakantie of dagje uit. Op het park is veel te beleven met stoere activiteiten en diverse horecalocaties.

Bij TerSpegelt kun je geld bijverdienen en werken in een gezellig (jong) team met andere scholieren en studenten. Stage lopen dat kan ook, wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Of je bemachtigt die uitdagende vaste baan en bent onderdeel van Team TerSpegelt. Dat is jaarrond werken bij een goed georganiseerd familiebedrijf. In de zomer gasten een onvergetelijke tijd bezorgen en in de winter de leukste projecten oppakken samen met je collega’s.

Én dat alles in een fijne vakantiesfeer. Naast hard werken is er genoeg tijd om samen met je collega’s plezier te maken en deel te nemen aan leuke teamactiviteiten!

Kom jij (samen met je vrienden) ons team versterken?

Op zaterdag 9 april openen wij onze deuren om te laten zien wat TerSpegelt als werkgever te bieden heeft. Tijdens de Open Bedrijven Dag ga je wandelend over het park en kun je op verschillende plekken binnen kijken, zijn er diverse activiteiten en vertellen medewerkers over werken bij TerSpegelt. Bekijk TerSpegelt als vakantieadres en als werkgever! Lunchen bij TerSpegelt is deze dag mogelijk bij De Wijde Blick of De Keizer eten & drinken, de kosten zijn voor eigen rekening.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Wandel een uitgestippelde route over het park met diverse stops.

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren