Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Oktober

Terug naar alle resultaten

Oktober

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

We zorgen niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers krijgen van ons het vertrouwen om het beste te doen voor onze bewoners en cliënten binnen hun professionele verantwoordelijkheid. We benutten hun talenten en laten deze tot bloei komen. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, gaan ze ook met plezier de relatie aan met bewoners, cliënten en hun collega’s. De sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis!

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl

Dit jaar hebben wij i.v.m. corona nog niet de mogelijkheid om onze eigen deuren te openen. Wel doen we mee aan de Zorgbeurs en heten we je van harte welkom bij De Muzenval in Eersel (9 april van 10.00 uur tot 16:00 uur). Hopelijk spreken we elkaar dan!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Kom jij ouderenzorgorganisatie Oktober bezoeken bij de Zorgbeurs? We zien je graag!

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren