Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Montana Snowcenter B.V.

Terug naar alle resultaten

Montana Snowcenter B.V.

Westerhoven, Kempervennendreef 4

https://www.montana-snowcenter.nl/

Montana Snowcenter is de meest gezellige en energiezuinige indoor skihal van Brabant. Bij Montana Snowcenter kunnen gasten het wintersportgevoel proeven en zich voorbereiden op hun skivakantie. Montana Snowcenter richt zich vooral op het geven van skilessen, veelal aan kinderen. Ook heeft Montana Snowcenter een sfeervol restaurant met uitzicht op de piste waar gasten rustig kunnen genieten van een lunch, diner of gewoon lekker kunnen borrelen. Hier kunnen gasten het gehele jaar skiën en snowboarden op echte sneeuw. Een groepsles, kinderfeestje, privéles of vrij skiën boeken? Het kan allemaal door het diverse aanbod. Jong of oud, beginnend of ervaren, iedereen kan bij Montana Snowcenter terecht!

In 1998 is Montana Snowcenter geopend op de plek waar vroeger een buiten borstelbaan was. Montana Snowcenter is door de jaren heen gegroeid tot een unieke en persoonlijk organisatie waarbij plezier, aandacht, kwaliteit en ontwikkeling centraal staan. Plezier in de sneeuw, in het restaurant en in het werk. Aandacht voor de gast om passend aanbod aan te bieden en tijdens de lessen goed te kunnen begeleiden. Kwaliteit lessen met onze gediplomeerde leraren en kwaliteit in de keuken. Ontwikkeling van de ski en snowboard skills van haar bezoekers en ontwikkeling van haar personeel in hun werk.

Montana Snowcenter is gelegen naast Center Parcs de Kempervennen. Daar worden naast de wintersportacitviteiten ook watersporten aangeboden bij de waterskibaan. In de zomer kunnen gasten heerlijk van het zonnetje genieten op een groot terras met een strandje aan het water - uitkijkend op het waterskiën, wakeboarden en het Aquapark.

Lijkt het je leuk om voor dit bedrijf op deze unieke locaties te komen werken? Lees hieronder dan meer over de Openen Bedrijven Dag 9 april en over onze top teams van Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen. Zie ook onze vacatures.

Open Bedrijven Dag Tijdens de open bedrijven dag op zaterdag 9 april 2022 organiseren Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen rondleidingen waarmee je een kijkje kan nemen binnen de organisaties en achter de schermen. Er zullen 5 rondleidingen plaatsvinden die zowel Montana Snowcenter als Waterskicentrum de Kempervennen behandelen. Na de rondleiding van Montana Snowcenter kunt u instappen in de golfkarretjes om meegenomen te worden naar de waterskibaan. Dit is ook andersom. Liever alleen Montana Snowcenter? Ben dan aanwezig voor alleen het eerste uur van de rondleiding. Liever alleen Waterskicentrum de Kempervennen? Het tweede uur zal bij de Kempervennen plaatsvinden. U kunt hiervoor terecht bij de Waterskicentrum de Kempervennen zelf. Zie het programma voor tijden! Wij zijn algemeen open, dus zijn er gasten die skiles en dergelijke hebben.

Team Montana Snowcenter

 • Het receptieteam van Montana Snowcenter staat gasten te woord aan de balie, telefoon of per mail. Zij zorgen ervoor dat alle boekingen voldaan worden.
 • Het horecateam zorgt ervoor dat de gasten niks te kort komen op het gebied van drinken en eten.
 • Het rental service team helpt de gasten aan de juiste ski- en snowboardmaterialen en werkt mee om de piste netjes en werkend te houden.
 • Het lerarenteam van de ski- en snowboardschool staat klaar alle gasten, jong of oud, beginnend of gevorderd, te helpen ontwikkelen in hun ski en/of snowboard kunsten.

En in de zomer dan? Wanneer het hoogseizoen van Montana Snowcenter voorbij is, start het seizoen van Waterskicentrum de Kempervennen! Hier kunnen gasten waterskiën, wakeboarden, aquaparken en waterfietsen.

Team Waterskibaan de Kempervennen

 • Het horecateam voorziet al onze gasten van een hapje en een drankje op het zonnige terras.
 • Het team van kabel instructeurs geeft uitleg en tips over het waterskiën en wakeboarden, en zorgt ervoor dat de kabel goed blijft draaien.
 • Bezoekers van het aquapark worden begeleid door het aquapark team. Zij zorgen voor de veiligheid, instructies en toezicht tijdens de activiteiten.

Samen vormen de verschillende afdelingen één groot team met één taak: Een onvergetelijke beleving meegeven aan alle gasten! Wil jij deel uit maken van dit top team? Kom 9 april langs op de Open Bedrijven Dag of solliciteer direct!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

 • Rondleiding 1. Een tour door Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen.

 • Rondleiding 2. Een tour door Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen.

 • Rondleiding 3. Een tour door Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen.

 • Rondleiding 4. Een tour door Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen.

 • Rondleiding 5. Een tour door Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen.

Toegankelijkheid

 • icon parkeren
 • icon rolstoelvriendelijk
 • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren