WERKEN BIJ IAI industrial systems B.V.

Geen paspoort of identiteitskaart is meer hetzelfde na een bezoek aan IAI industrial systems in Veldhoven. Hoe worden deze documenten gepersonaliseerd en tegelijktijdig beveiligd tegen vervalsing? Dat ontdek je tijdens de Open Bedrijven Dag 2022!

IAI industrial systems is hét bedrijf achter de beveiliging en personalisatie van paspoorten en identiteitskaarten. De opdrachten komen van klanten uit de hele wereld, maar de machines worden ontwikkeld, uitgebreid getest en gebouwd in Veldhoven door onze circa zeventig medewerkers.

Lasergraveren, laserperforeren, chipprogrammering en inkjetprinten. Wat zijn dat voor ingewikkelde technieken? De experts leggen het aan je uit tijdens de demonstraties. Daarbij mag je zelf de werkplaats betreden en loop je tussen de machines door. De Development Engineer legt uit hoe je dé beveiligingsfeature van de toekomst ontwikkelt en de Mechanical en Electrical Engineer laten je zien hoe je middels een 3D-computerprogramma de machine up and running krijgt.

Maak je persoonlijke identiteitskaart Tijdens een bezoek aan IAI industrial systems kun je ook zelf aan de slag. Samen met de specialisten maak je je eigen gepersonaliseerde identiteitskaart, inclusief pasfoto en persoonlijke gegevens. Het pasje wordt laser engraved en mag uiteraard mee naar huis. Over een blijvende herinnering gesproken! Ook de allerkleinsten zijn van harte welkom om te komen kleuren.

Werken in een internationale omgeving Heb jij interesse in een baan in de informatiebeveiliging? Ook dan ben je tijdens de Open Bedrijven Dag bij IAI industrial systems aan het goede adres. Binnen het bedrijf draagt iedereen zijn steentje bij om samen de nummer één te blijven in de wereldwijde markt van de paspoortpersonalisatie. In Veldhoven werken overigens niet alleen Kempenaren. Het team van internationale collega’s wordt steeds groter, dus er wordt regelmatig Engels gesproken op de werkvloer. “We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor high tech. Lijkt het je leuk om te werken in een internationale omgeving met uitdagende carrièremogelijkheden? Dan horen we graag van je.”

Thom Kuijken (27 jaar), Supply Chain Engineer Wat maakt jouw werk als Supply Chain Engineer uitdagend? “Als werkvoorbereider ondersteun en begeleid ik onder andere de logistieke processen. Zo coördineer ik de voorbereidende werkzaamheden van machine- en serviceprojecten. Ook schakel ik veel met leveranciers en zorg ik dat zij tijdig leveren. Mijn collega’s en ik hebben één belangrijke taak: zorgen dat een machine volgens de wensen van een klant wordt afgeleverd. Iedere werkdag is daardoor anders. We werken samen aan een grote puzzel en als die af is, dan wordt daar altijd bij stilgestaan. We krijgen het zeker te horen als de klant tevreden is en mijlpalen worden gevierd met een worstenbroodje. Dat is altijd erg gezellig, want binnen dit bedrijf kent iedereen elkaar persoonlijk.”

suitcase-icon

Momenteel zijn er geen beschikbare vacatures
bij deze werkgever

Stuur een open solliciteren

BEDRIJFSVIDEO

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vraag