Bezoek de Open Bedrijven Dag van
i-team Global BV

Terug naar alle resultaten

i-team Global BV

Eindhoven, Hoppenkuil 27 B

www.i-teamglobal.com

i-team Global richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden. Ons doel is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier van schoonmaken terug te brengen.

Onze belangrijkste innovatie is de i-mop XL schrobzuigmachine, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de schoonmaakindustrie door het reinigingsproces te veranderen.

Het i-team hoofdkantoor is omgebouwd tot een heus experience centre waar we werkelijk alle denkbare demoruimtes hebben gecreëerd zodat we onze producten in een natuurlijke omgeving kunnen demonstreren. Zo vind je o.a. een echt treinstel, bus, hotelkamer, supermarkt en zelfs een deel van een vliegtuig. Jaarlijks ontvangen we hier honderden gasten voor training en demonstraties.

Op het Flight Forum in Eindhoven bouwt i-team aan een logistiek centrum. Voor dit logistieke hart van i-team Global hebben we strenge normen voor duurzaam ontwerp gehanteerd. Dit heeft geleid tot een BREEAM® (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) ‘Outstanding’ -score. Op deze locatie maken we gebruik van opvang en hergebruik van regenwater, zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming om ons totale energie- en waterverbruik te verminderen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • U bent de hele dag welkom voor een bedrijfspresentatie en een rondleiding.

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren