Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Crowe Foederer

Terug naar alle resultaten

Crowe Foederer

Bladel, Lange Trekken 40

www.werkenbijfoederer.nl

Crowe Foederer is een Top 20 kantoor in Nederland met 500 medewerkers verdeeld over 6 vestigingen (Eindhoven, Bladel, Roermond, Amsterdam, Lelystad en Oostzaan). Onze financiële professionals op o.a. het gebied van Accountancy, Tax, Advisory en Technology, staan onze relaties bij in het realiseren van hun ambities. In 60 jaar is onze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met 6 vestigingen. Daarnaast zijn wij via ons lidmaatschap van Crowe Global in staat om de internationale ambities van onze relaties volledig te ondersteunen. Crowe Global is het 8e grootste netwerk ter wereld.

De vestiging in Bladel is veruit de grootste vestiging in haar regio: de Kempen in Noord-Brabant. De groei van haar klantenportfolio reikt steeds verder, ook buiten de Kempen, van Tilburg/Breda tot Eindhoven en Roermond. Crowe Foederer Bladel is een gemengd kantoor dat zich kenmerkt door haar persoonlijke multidisciplinaire dienstverlening aan het MKB, van klein tot groot. De nadruk van haar dienstverlening ligt op audit, financial services, belastingadvies, subsidies, advies rondom vermogen, familiebedrijf en bedrijfsopvolging.

De 40 medewerkers werken intern nauw samen en waar nodig ook met onze zusterkantoren in Roermond en Eindhoven. Met als hoogste doel: persoonlijk contact met tevreden klanten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Gehele dag vrije inloop en maak kennis met Crowe Foederer. Het gehele gezin is welkom

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren