Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Boerboom Hout Groep

Terug naar alle resultaten

Boerboom Hout Groep

Bergeijk, Boevenheuvel 2

www.boerboom.nl

“Boerboom Hout is ruim 45 jaar geleden door mijn vader, Frans Boerboom opgestart als houthandel met een eenvoudige timmerwerkplaats. Na vele veranderingen, ingegeven door zijn handelsgeest, nieuwsgierigheid en interesse in techniek, is Boerboom Hout het bedrijf geworden dat het nu is. De appel valt nooit ver van de boom… Met dezelfde gedrevenheid en enthousiasme zet ik het bedrijf door naar de toekomst. De liefde voor hout en techniek, nieuwsgierigheid naar het onbekende en de drang om het steeds beter te doen, zijn mijn motivatie om Boerboom Hout nog sterker te maken.” Bas Boerboom, directeur

Boerboom Hout Groep

Creatief en inventief met hout en sterk in CNC werk!

In het hart van de Brabantse Kempen is het familiebedrijf Boerboom Hout Groep in 45 jaar uitgegroeid van kleine zelfstandige tot toonaangevende toeleverancier van houten halffabricaten en eindproducten.

Hout is vooral bekend als een mooi natuurlijk materiaal dat gebruikt wordt voor meubilair en (parket)vloeren. Tijdens de Open Bedrijven Dag 2022 kun je bij Boerboom ervaren hoe divers de mogelijkheden met hout eigenlijk zijn. Van onderdelen voor auto's, bussen, trucks en boten tot tafels, tapasplanken, luchtcirculatie-systemen, akoestische panelen tot houtskelet bouwpakket!

Met behulp van ons uitgebreide en geavanceerde machinepark met o.a. 8 CNC-machines en een robotlijn én een enthousiast team van ca. 45 medewerkers maakt Boerboom Hout Groep het allemaal! Op klantorder specifiek, snel geleverd en kwalitatief op het niveau waar DAF en Mercedes, maar ook Montis, BuzziSpace en Linteloo om vragen. Een industriële toeleverancier voor alles in hout, zowel massief als plaatmateriaal.

Kom kijken en laat je verbazen!

Publieksopenstelling N397 - Diepenveldenweg Eersel – Bergeijk: Na ongeveer twee jaar bouwen is de Diepveldenweg Eersel – Bergeijk – N397 klaar. Op zaterdag 9 april tussen 10.30 uur en 14.30 uur wordt deze weg voor één keer opengesteld voor inwoners, voordat deze in gebruik wordt genomen door het verkeer. Je hebt dan de mogelijkheid om alvast een kijkje te nemen door over de weg te wandelen, fietsen, skeeleren, steppen…

Bekijk hier het artikel in het Eindhovens Dagblad over Boerboom Hout

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Rondleiding: CNC-bewerking, handmatige houtbewerking, boorstraat, robot-lijn

  • Demonstratie `SHOW', de camper op zonne-energie en bekijk de nieuwste DAF-vrachtwagen

  • Heb jij een hart voor hout? Informatie over werken (& leren) bij Boerboom Hout

  • Speurtocht en leuke attentie voor kinderen!

  • Wandel, fiets, skeeler of step over de nieuwe N397 Diepveldenweg Eersel – Bergeijk

Toegankelijkheid

  • icon parkeren
  • icon rolstoelvriendelijk
  • icon kindvriendelijk

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren