Bezoek de Open Bedrijven Dag van
Barbas Bellfires B.V.

Terug naar alle resultaten

Barbas Bellfires B.V.

Bladel, Hallenstraat 17

https://barbasbellfires.com/nl/

Een “warm” familiebedrijf waar vakmanschap centraal staat

Wij zijn al 45 jaar een toonaangevende haardenproducent. De innovatieve gas- en houthaarden worden met zorg en vakmanschap ontworpen en geproduceerd in Bladel. Iedere haard wordt volledig op maat en in eigen beheer gemaakt, met high-end productiefaciliteiten. De aanhoudende vraag van consumenten in binnen- en buitenland heeft gezorgd voor forse uitbreidingen in productiecapaciteit en een groei in het aantal medewerkers. Om deze reden zijn we op zoek naar aanwinsten voor het ruim 150 medewerkers tellende team. We hebben een flinke groei doorgemaakt, maar de passie voor vakmanschap en de liefde voor haarden is nooit veranderd.

Het team

Met ruim 150 medewerkers worden alle gas- en houthaarden in eigen beheer gemaakt. Iedere dag worden de mooiste producten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Het team bestaat uit loyale vakmensen, veelal uit de regio, die zich inzetten om je van dienst te zijn. Niet alleen in Nederland en België, maar ook met een eigen verkoop -en service kantoor in Frankrijk en in het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze virtuele tour of bezoek ons in Bladel tijdens de Open Bedrijven Dag op 9 april.

Wil jij kennismaken zonder CV en uitgebreide sollicitatiebrief?

Maak kennis met een aantal medewerkers binnen Barbas. In combinatie met een rondleiding is dit de ideale manier om te bepalen of jij een nieuwe uitdaging ziet bij Barbas. Dat alles zónder een uitgebreide sollicitatiebrief en CV!

Meld je hier aan om eens kennis te maken!

Zijn wij een match? Solliciteer direct op een van onderstaande vacatures.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Programma

  • Doorlopende route

Toegankelijkheid

  • icon parkeren

deze bedrijven bevinden zich in de buurt

Terug/andere tours bekijken

Kom in contact met dit bedrijf

Account aanmaken open solliciteren