REMONDIS: working for the future

REMONDIS

U kunt bij REMONDIS terecht voor alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en waterbeheer. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de REMONDIS Groep. We beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren we een nieuwe duurzaamheid. We investeren in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren. Waar nodig bundelen we onze internationale kennis, ervaring en middelen zodat onze klanten volledig worden ontzorgd.

EÉN GROTE FAMILIE

Met zeker 200 werknemers in de regio Noord-Brabant en Limburg is REMONDIS een hechte en familiare club. De locaties in Veldhoven, Son en Echt maken het dat je onderdeel bent van een familie. Maar deze familie is nog veel groter dan alleen de Kempen; er zijn meer dan 30 vestigingen in Nederland en 800 vestigingen over de hele wereld.

INFORMELE SFEER & AANDACHT

Een sinterklaasletter per post, een mooi kerstpakket op locatie, gebak voor iedereen om successen te vieren, leuke uitjes en bedrijfspresentaties met aansluitend een buffet/diner. Zomaar een aantal voorbeelden, waarbij gezelligheid en informeel samenkomen de boventoon voeren.

EEN MEDEWERKER AAN HET WOORD

Met een brede glimlach spreken we Yvonne Brans. Zij werkte in de horeca en kwam door corona thuis te zitten. Toen is ze gestart bij het bedrijfsbureau in de administratie. "Vanaf het eerste moment voelde ik me hier al thuis" vertelt Yvonne. Of ze terug de horeca in gaat? "Nee, dat gaat denk ik niet gebeuren." zegt ze lachend. "Ik heb het hier gewoon echt naar mijn zin, mede dankzij mijn collega's."

9 APRIL REMONDIS BELEVEN

Als je op zoek bent naar een spectaculair dagje uit tijdens de Open Bedrijven Dag, dan is REMONDIS een bedrijf dat je niet wilt missen. Met een welkomstdrankje, een koffiecorner / barista, begeleide rondleiding en een speelhoek voor de kinderen wordt een bezoek aan REMONDIS een ware beleving!