Open Bedrijven Dag - Wat is dat?

Goeie vraag! De OBD is een supergaaf event dat plaatsvindt in de regio’s Eindhoven, Tilburg en de Kempen. Iedereen uit de buurt kan op deze dag een uniek kijkje nemen binnen bij allerlei bedrijven en op 9 april 2022 is het tijd voor alweer de vierde (!) editie. Heb jij ‘m al in je agenda staan?

Voor nieuwe werknemers

Het vervullen van vacatures is voor bedrijven op dit moment een van de moeilijkste opgaven. Maar gelukkig is daar de Open Bedrijven Dag! Laat toekomstige werknemers zien wat jouw bedrijf daadwerkelijk doet en wat je allemaal wel niet te bieden hebt. Wie weet trek je iemand wel over de streep om tóch te solliciteren. Uit de vorige edities kwamen maar liefst 300 sollicitatiegesprekken naar voren!

Voor de buitenwereld

Er zijn genoeg Kempenaren, Tilburgers of Eindhovenaren die wel eens willen weten wat er binnen de muren van jouw bedrijf gebeurt. Maar ook je werknemers willen hun opa, oma, tante, geliefde of kind misschien wel eens laten zien waar zij nu elke vroege morgen naartoe gaan. Zo laat je buitenstaanders de fantastische sfeer van jouw unieke werkplek écht proeven.

Waarom samen met ons?

We horen je misschien al denken: ja duh! Zo’n open dag kan ik zelf ook wel regelen. Maar dan kun je geen gebruik maken van het fantastische marketingteam van Werken in de Kempen en Werken in de Regio. Want omdat de OBD een groot event is pakken we de reclame graag groots aan. Dat gaat van intensieve social media campagnes tot en met een magazine dat in jouw regio overal wordt verspreid. In de vorige edities hebben we gemiddeld 16.000 bezoekers getrokken. Ga maar na wat dat met jouw exposure doet als je als bedrijf hierbij aansluit!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar de Open Bedrijven Dag? Check snel de bedrijvenpagina voor alle informatie!

Ja, ik wil meer weten